Kylmäsavulohi

Kylmäsavulohi savustetaan leppäsavulla perinteisin menetelmin. Raaka-aineena käytämme ainoastaan kotimaista kirjolohta. Kylmäsavulohi käy mihin vain; leivän, piirakoiden tai perunoiden kanssa, tartar-kastikkeisiin tai vaikkapa keittoon. Saatavana fileenä, palana ja siivutettuna. 

Graavilohi

Graavilohi valmistetaan tuoreesta kotimaisesta kirjolohesta. Täydelliseen graaviloheen kuuluu suolaa, tuoretta tilliä ja tilkka sokeria. Parhaimmillaan aitojen karjalanpiirakoiden tai ruisleivän kera. Saatavana fileenä ja palana.

Graavisiika

Graavisiika valmistetaan tuoreesta kotimaisesta siiasta. Graavisiikaan kuuluu suolaa sekä tuoretta tilliä. Saatavana fileenä ja palana. Graavisiika on ruodoton kuten kaikki muutkin tuotteemme. 

Lämminsavulohi

Savulohi savustetaan perinteisin menetelmin leppäsavulla. Raaka-aineena käytämme ainoastaan kotimaista kirjolohta. Saatavana myös Valion Aurajuustolla maustettuna.

Lämminsavulohi aurajuustolla

 

Kylmäsavunieriä

Kylmäsavunieriä savustetaan lempeällä leppäsavulla perinteisin menetelmin. Raaka-aineena käytämme ainoastaan kotimaista nieriää. Nieriässä yhdistyy siian ja lohen hyvät puolet; lohen rasvaisuus ja siian pehmeys. Tuotteidemme aatelia. Saatavana fileenä ja palana

Kylmäsavusiika

Kylmäsavusiika savustetaan tuoreesta kotimaisesta merisiiasta. Saatavana fileenä ja palana

Mädit

Kirjolohen mädit tuoreena sekä myös kylmäsavustettuna. Kylmäsavustettu mäti on löytänyt monen joulupöytään viime vuosina. Mädin ystävien kannattaa ehdottomasti testata tätä! Mädit saatavana vain joulusesonkina. 

Lohi- ja siikalevitteet

Smetanapohjainen levite, jossa kalapitoisuus n. 40%.

Leivälle, uuniperunan kanssa tai vaikkapa ruissipsien päälle alkupaloina.

Silakkamarinadit

Silakkamarinadit ovat helppoa, herkullista ja hyvää vaihtelua perinteisille tuotteille. Parhaimmillaan uusien perunoiden tai saaristolaisleivän päällä. 

Valikoimastamme löytyy mm:

Suutarinlohi

Sipulisilakat

Valkosipulisilakat 

Valkosipulikermaviilisilakat

Purjosilakat

Sinappisilakat