![](https://0a86088f11.clvaw-cdnwnd.com/da73972e49f8ccee7a64c3d7f1bab448/200000026-4515345155/Raudaskala-3.jpg?ph=0a86088f11)
Kylmäsavulohi
Kylmäsavulohi savustetaan leppäsavulla perinteisin menetelmin. Raaka-aineena käytämme ainoastaan kotimaista kirjolohta. Kylmäsavulohi käy mihin vain; leivän, piirakoiden tai perunoiden kanssa, tartar-kastikkeisiin tai vaikkapa keittoon. Saatavana fileenä, palana ja siivutettuna.
![](https://0a86088f11.clvaw-cdnwnd.com/da73972e49f8ccee7a64c3d7f1bab448/200000043-97a7097a72/Raudaskala-23.jpg?ph=0a86088f11)
Graavilohi
Graavilohi valmistetaan tuoreesta kotimaisesta kirjolohesta. Täydelliseen graaviloheen kuuluu suolaa, tuoretta tilliä ja tilkka sokeria. Parhaimmillaan aitojen karjalanpiirakoiden tai ruisleivän kera. Saatavana fileenä ja palana.
![](https://0a86088f11.clvaw-cdnwnd.com/da73972e49f8ccee7a64c3d7f1bab448/200000035-abab3abab5/Raudaskala-13.jpg?ph=0a86088f11)
Graavisiika
Graavisiika valmistetaan tuoreesta kotimaisesta siiasta. Graavisiikaan kuuluu suolaa sekä tuoretta tilliä. Saatavana fileenä ja palana. Graavisiika on ruodoton kuten kaikki muutkin tuotteemme.
![](https://0a86088f11.clvaw-cdnwnd.com/da73972e49f8ccee7a64c3d7f1bab448/200000032-d16cad16cc/Raudaskala-10.jpg?ph=0a86088f11)
Lämminsavulohi
Savulohi savustetaan perinteisin menetelmin leppäsavulla. Raaka-aineena käytämme ainoastaan kotimaista kirjolohta. Saatavana myös Valion Aurajuustolla maustettuna.
![](https://0a86088f11.clvaw-cdnwnd.com/da73972e49f8ccee7a64c3d7f1bab448/200000028-3374533747/Raudaskala-6.jpg?ph=0a86088f11)
Lämminsavulohi aurajuustolla
![](https://0a86088f11.clvaw-cdnwnd.com/da73972e49f8ccee7a64c3d7f1bab448/200000023-b08c2b08c5/Raudaskala-14.jpg?ph=0a86088f11)
Kylmäsavunieriä
Kylmäsavunieriä savustetaan lempeällä leppäsavulla perinteisin menetelmin. Raaka-aineena käytämme ainoastaan kotimaista nieriää. Nieriässä yhdistyy siian ja lohen hyvät puolet; lohen rasvaisuus ja siian pehmeys. Tuotteidemme aatelia. Saatavana fileenä ja palana
![](https://0a86088f11.clvaw-cdnwnd.com/da73972e49f8ccee7a64c3d7f1bab448/200000037-4ad704ad73/Raudaskala-16.jpg?ph=0a86088f11)
Kylmäsavusiika
Kylmäsavusiika savustetaan tuoreesta kotimaisesta merisiiasta. Saatavana fileenä ja palana
![](https://0a86088f11.clvaw-cdnwnd.com/da73972e49f8ccee7a64c3d7f1bab448/200000029-522c5522c7/Raudaskala-7-M.jpg?ph=0a86088f11)
Mädit
Kirjolohen mädit tuoreena sekä myös kylmäsavustettuna. Kylmäsavustettu mäti on löytänyt monen joulupöytään viime vuosina. Mädin ystävien kannattaa ehdottomasti testata tätä! Mädit saatavana vain joulusesonkina.
![](https://0a86088f11.clvaw-cdnwnd.com/da73972e49f8ccee7a64c3d7f1bab448/200000049-3645636458/Raudaskala-29.jpg?ph=0a86088f11)
Lohi- ja siikalevitteet
Smetanapohjainen levite, jossa kalapitoisuus n. 40%.
Leivälle, uuniperunan kanssa tai vaikkapa ruissipsien päälle alkupaloina.
![](https://0a86088f11.clvaw-cdnwnd.com/da73972e49f8ccee7a64c3d7f1bab448/200000047-e74f0e74f2/Raudaskala-27-M.jpg?ph=0a86088f11)
Silakkamarinadit
Silakkamarinadit ovat helppoa, herkullista ja hyvää vaihtelua perinteisille tuotteille. Parhaimmillaan uusien perunoiden tai saaristolaisleivän päällä.
Valikoimastamme löytyy mm:
Suutarinlohi
Sipulisilakat
Valkosipulisilakat
Valkosipulikermaviilisilakat
Purjosilakat
Sinappisilakat