Kylmäsavulohi

Kylmäsavulohi savustetaan leppäsavulla perinteisin menetelmin. Raaka-aineena käytämme ainoastaan kotimaista kirjolohta. Kylmäsavulohi käy mihin vain; leivän, piirakoiden tai perunoiden kanssa, tartar-kastikkeisiin tai vaikkapa keittoon. Saatavana fileenä, palana ja siivutettuna. 

Graavilohi

Graavilohi valmistetaan tuoreesta kotimaisesta kirjolohesta. Täydelliseen graaviloheen kuuluu suolaa, tuoretta tilliä ja tilkka sokeria. Parhaimmillaan aitojen karjalanpiirakoiden tai ruisleivän kera. Saatavana fileenä ja palana.

Graavisiika

Graavisiika valmistetaan tuoreesta kotimaisesta siiasta. Graavisiikaan kuuluu suolaa sekä tuoretta tilliä. Saatavana fileenä ja palana. Graavisiika on ruodoton kuten kaikki muutkin tuotteemme. 

Lämminsavulohi

Savulohi savustetaan perinteisin menetelmin leppäsavulla. Raaka-aineena käytämme ainoastaan kotimaista kirjolohta. Saatavana myös Valion Aurajuustolla maustettuna.

Kylmäsavusilakat

Tässäpä meidän erikoisin tuotteemme. Näitä joko vihataan tai rakastetaan. Käytämme vain kotimaista tuoretta silakkaa ja tästä syystä saatavuutta ei voi taata ympäri vuoden. Silakasta kannattaa poistaa nahka ennen syömistä. Parhaimmillaan ruisleivän päällä tai tartar-kastikkeessa.

Kylmäsavunieriä

Kylmäsavunieriä savustetaan lempeällä leppäsavulla perinteisin menetelmin. Raaka-aineena käytämme ainoastaan kotimaista nieriää. Nieriässä yhdistyy siian ja lohen hyvät puolet; lohen rasvaisuus ja siian pehmeys. Tuotteidemme aatelia. Saatavana fileenä, palana ja siivutettuna.

Kylmäsavusiika

Kylmäsavusiika savustetaan tuoreesta kotimaisesta merisiiasta. Saatavana fileenä, palana ja siivutettuna.

Silakkamarinadit

Silakkamarinadit ovat helppoa, herkullista ja hyvää vaihtelua perinteisille tuotteille. Parhaimmillaan uusien perunoiden tai saaristolaisleivän päällä. 

Valikoimastamme löytyy mm:

Suutarinlohi

Valkosipulikermaviilisilakat

Tyrnisilakat

Purjosilakat

Sinappisilakat

Suolasilakat