Kylmäsavulohi

Kylmäsavulohi savustetaan Nauvossa perinteisin menetelmin. Raaka-aineena käytämme ainoastaan kotimaista kirjolohta. Kylmäsavulohi käy mihin vain; leivän, piirakoiden tai perunoiden kanssa, tartar-kastikkeisiin tai vaikkapa keittoon. Saatavana fileenä, palana ja siivutettuna. 

Graavilohi

Graavilohi valmistetaan Paraisilla.  Raaka-aineena käytämme ainoastaan kotimaista kirjolohta. Täydelliseen graaviloheen kuuluu suolaa, tuoretta tilliä ja tilkka sokeria. Parhaimmillaan aitojen karjalanpiirakoiden tai ruisleivän kera. Saatavana fileenä ja palana.

Graavisiika

Graavisiika valmistetaan Paraisilla. Raaka-aineena käytämme ainoastaan kotimaista siikaa. Graavisiikaan kuuluu suolaa sekä tuoretta tilliä. Saatavana fileenä ja palana. Graavisiika on ruodoton kuten kaikki muutkin tuotteemme. 

Lämminsavulohi

Savulohi savustetaan Paraisilla. Raaka-aineena käytämme ainoastaan kotimaista kirjolohta. Saatavana myös Valion Aurajuustolla maustettuna.

Kylmäsavusilakat

Tässäpä meidän erikoisin tuotteemme. Näitä joko vihataan tai rakastetaan. Kylmäsavustus tapahtuu Nauvossa kotimaisia raaka-aineita käyttäen. Silakasta kannattaa poistaa nahka ennen syömistä. Parhaimmillaan ruisleivän päällä tai tartar-kastikkeessa.

Kylmäsavunieriä

Kylmäsavunieriä savustetaan Nauvossa. Raaka-aineena käytämme ainoastaan kotimaista nieriää. Nieriässä yhdistyy siian ja lohen hyvät puolet; lohen rasvaisuus ja siian pehmeys. Tuotteidemme aatelia. Saatavana fileenä, palana ja siivutettuna.

Kylmäsavusiika

Kylmäsavusiika savustetaan Nauvossa. Raaka-aineena käytämme ainoastaan kotimaista siikaa. Saatavana fileenä, palana ja siivutettuna.

Savusiika

Savusiika savustetaan Paraisilla. Raaka-aineena käytämme ainoastaan kotimaista siikaa. Saatavana kokonaisena. 

*UUTUUS* Loimukylmäsavulohi

Tässä uutuudessa on onnistuttu yhdistämään kylmäsavustuksen ja loimutuksen makuelämykset keskenään. Kannattaa ehdottomasti kokeilla! Valmistettu Paraisilla kotimaisesta ruodottomasta kirjolohesta. Saatavana palana ja fileenä